A taste of Greece

   Perioada: 8-17 mai 2015
   Puncte forte: plaja Navagio, Lefkada, Parga
   Anul acesta s-a lăsat cu o excursie de toată minunea în Grecia. Era primul meu contact cu țara zeilor iar Zakynthos ma fascinat de prima oară când am auzit că există broscuțe țestoase șmechere și o plaja care îți taie respirația. Asta e tot ce știam despre Zakynthos, mai apoi aveam să aflu că e mai mult de atât. 
     Despre Lefkada nu știam mai nimic, însă a reușit să mă surprindă într-un mod plăcut fiind un amalgam de culori, traditie, istorie și controverse.
       Parga...Parga are farmecul ei aparte, deși am poposit doar o zi,..am ajuns să cred că sunt în Italia pe Coasta Amalfi..casele colorate și străduțele înguste dau un aer boem orașului care te îndeamnă la o călătorie printre magazinele de souveniruri iar când piciorușele tale au obosit Castelul Venețian te răsplatește cu o priveliște superbă asupra portului.
    Am petrecut o săptamână de vis cu plaje însorite, peisaje superbe, zone muntoase, puncte belvedere, distractie, puțină istorie, experiența unei croaziere și dezamăgirea că nu am văzut nicio broscuță țestoasă.
Cuprins – A taste of Greece
Citește alte postări asemănătoare:
     Toată excursia a început cu un drum interminabil până la București, de aici


Abonează-te la poveşti, aventuri şi poftă de călătorit!

Dacă ţi-am atras atenţia şi ai râs pe săturate de peripeţiile mele sau crezi că ţi-a fost de folos articolul, abonează-te şi vei primi email cu cele mai recente ponturi, păţanii şi destinaţii. Un zâmbet pentru fiecare calatorie!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comment *
Name *
Email *
Website