1. Drobeta Turnu Severin again

 

      Dupa mai putin de cateva luni, ma intorc din nou in Severin si asta pentru a porni in mult asteptata luna de miere. Eu mai fusesem in Drobeta Turnu Severin cu alte ocazii si am tot vizitat cate putin. De aceasta data ideea e sa termin de vazut tot orasul: din pacate nu s-a putut asa ca Turnul cu Apa si Muzeul Portilor de Fier raman pentru next time. Despre Orasul Drobeta Turnul Severin, va dau detalii cu alta ocazie.
     Din pacate timpul a fost relativ putin dar am apucat sa vedem cate ceva si anume: Vraaaaaaja Dunariiiiii :)). Stiti voi ce e Vraja Dunarii? Vraja Dunarii e…..Vraja Dunarii..adica o ambarcatiune care acum serveste pe post de restaurant, asa ca am luat pranzul direct pe…. Dunare.
     Mancarea nu este ceva deosebit, cred ca mai degraba am cumparat sentimentul :)).
Daca vreodata aveti drum pe acolo, dati o raita ;).
Vraja Dunarii
      De asemenea, e muuuusai de vazut si portul…care e suuuper iar in departare se vede Insula Ada Kaleh.
Acolo poti sa stai toata ziua si sa admiri Dunarea si sa mai vezi uneori cate o ambarcatiune ruginita care mai mult merge in spate decat in fata…
Din pacate accesul la pontoane este interzis asa ca, ne multumim sa o vedem de pe mal.
Dunarea la Drobeta Turnu Severin
TO BE CONTINUED…Abonează-te la poveşti, aventuri şi poftă de călătorit!

Dacă ţi-am atras atenţia şi ai râs pe săturate de peripeţiile mele sau crezi că ţi-a fost de folos articolul, abonează-te şi vei primi email cu cele mai recente ponturi, păţanii şi destinaţii. Un zâmbet pentru fiecare calatorie!

1 Comment


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comment *
Name *
Email *
Website