3 zile în paradisul Croației

     Perioada: 29 mai – 1 iunie 2016
     Puncte forte: Dubrovnik, insula Bol, Split, Trogir
     După ce v-am prezentat cele 5 motive pentru care m-am îndrăgostit pe loc de Muntenegru am zis să trecem la fapte și mai serioase și să admirăm cel mai frumos apus, să ne punem picioarele la încercare în cea mai frumoasă cetate și să facem o excursie pe una din cele mai frumoase plaje din Croația.
     După ce vizităm în fugă Golful Kotor, trecem granița, schimbăm moneda și ne trezim în Dubrovnik, orașul unde marea îmbrățișează o cetate si văzând cum o îmbrățișează cred că o și sărută :P. 
Ziua următoare Croația ne arată una din frumoasele ei insule cu celebra plaja Zlatni Rat și portul Bol, care parcă e rupt din poveste. Ghici ciupercă ce insulă e? :))
     Dacă tot am bătut drumul o oprire la Omis e absolut necesară iar cetatea îmi trăgea cu ochiul de câte ori treceam pe lângă ea, așa că într-un final am cedat :)).
     Drumul spre casă nu e deloooc monoton, scurta vizită în Split si Trogir, mi-au arătat frumusețea orașelor vechi de odinioară..străduțele înguste și pavate, clădirile vechi și turnurile pe care iți dorești să le urci pe scări înguste și panoramele care te fac să exclami câte un ”woow„ la fiecare pas, te fac doar să îți promiți că într-o zi te vei întoarce.
   
Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.