Ziua I: Plimbare pe malul marii

      Merg spre aeroport cu inima cât un purice. Știu ca e vacanță dar mintea mea o ia razna și derulează tot felul de filme și scenarii. 
      Să recapitulăm: vacanță luată pe ultima 100 m, prima tură solo, de data asta nu mă așteaptă nimeni în aeroport, nu mă cazează nimeni așa că, Bianca, descurca-te. A da și prima experiență într-un hostel. Ce mai, toate intr-una să fie treaba treabă!
        Îmi făcusem temele acasă, mama m-a învățat să fiu copil conștiincios dar treaba de acasă nu bate cu cea de pe teren așa că nu rămâne decât să îi dau înainte.
Zborul e liniștit, nimic special…aștept să ajung. În Dublin erau -4 grade iar când am ajuns m-a plesnit un val de căldură iar termometrul arăta 18 grade undeva la ora 21.00. Nu e rău deloc având în vedere că într-o săptămână sărbătoream Crăciunul.
          Știam cam pe unde să ajung și în care autogară. Autogara principală e San Telmo iar eu trebuia să ajung la Santa Catalina. Noroc sau nu..se invește un polonez în drumul meu care mă ghidează și ajung la hostel asta după ce eram nervoasă rău de ce nu mergea internetul pe telefonul meu. 
         La hostel toate bune, îmi iau patul în primire și trag o fugă până la mare și o plimbare pe faleză. Aur, nu alta!!!! Playa de Las Canteras e cea mai mare plajă din capitala insulei. 
Presimt că o să am un sfârșit de săptămână prelungit foarte palpitant.
        Mă întorc înapoi la hostel și fac cunoștiință cu colega de cameră, Maria Jose din Spania venită tot în concediu și decidem să mergem mâine înpreună în sudul insulei.
Va urma…soare, cămile, apă etc, etc :))
Citește și:


Abonează-te la poveşti, aventuri şi poftă de călătorit!

Dacă ţi-am atras atenţia şi ai râs pe săturate de peripeţiile mele sau crezi că ţi-a fost de folos articolul, abonează-te şi vei primi email cu cele mai recente ponturi, păţanii şi destinaţii. Un zâmbet pentru fiecare calatorie!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comment *
Name *
Email *
Website