Edinburgh sau cum să descoperi Scoția

Perioadă: 12-14 mai 2018
Participanți: solo
Puncte forte: Castelul Edinburgh, Castelul Stirling, Scaunul lui Arthur

     Trecuseră aproape 4 luni (!!!) de la ultima ieșeală, cea din Napoli, la servici era super aglomerat și aveam nevoie de o ieșire ca de aer prin urmare am ales ceva frumos, unde să nu mă plictisesc, istorie cât carul și aproape de Dublin, la doar 1 h de zbor. S-au aliniat stelele și prețul la biletul de avion pentru Edinburgh-capitala Scoției.
     Am descoperit un oraș boem, încărcat de istorie, mituri, povești de groază, o drumeție chiar în oraș, unde e berea bună și unde nu ai cum să te plictisești,  istorie găsind pe fiecare metru pătrat din orașul vechi.
     Prima zi am alocat-o pentru vizitarea orașului cu tot ce se putea vizita, experiementa, gusta și palpa în Edinburgh iar a doua zi am avut-o exclusiv pentru vizitarea castelului Stirling și ce mai rămăsese din Edinburgh.
     Aveam să experimentez ceva nou în ieșeala aceasta: cum să mergi de la aeroport direct la servici. Dap, ați citit bine. Am stat cu emoții cât carul deoarece la cea mai mică întârziere a zborului nu mai ajungeam la timp la servici. S-au aliniat stelele bine de tot  fără pic de întârziere și noroc cu manager a de treabă la serivic care înțelege care e treaba cu aștia nebuni de pleacă mai tot timpul și nu le mai pasă de oboseală, mai înțelege că avionul poate întârzia știind că faci și imposibilul să ajungi la timp la servici. 
Citește și:
   


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *