Marrakech: gust dulce (sau sărat?) de Africa

Perioada: 13-16 decembrie 2018                                                                                                                                Participanți: Alina,Stephen, Mihai,eu                                                                                                                                 Puncte forte: Marrakech, Aït Benhaddou, Zagora, deșertul Sahara

Iată că după nici 3 zile de stat acasă (se pare că Porto a avut un efect misterios) mă grăbesc din nou spre aeroport. E decembrie și destinația este din nou la câteva grade cu plus.

De data asta nu merg singură deoarece s-au mai alăturat încă 3 persoane. Mihai s-a hotărât să vină cu mine deși nu era prea încântat de Africa iar mai apoi Alina și Stephen au completat forma perfectă a grupului.

Biletul de avion l-am cumpărat cu aproximativ 4 luni înainte și ideea de a dormi o noapte în deșert mă entuziasma la maxim  și neapărat trebuia să o experimentez. Păcat că dezamăgirea a venit destul de rapid.

Cunoști acel sentiment când știi că ești capul organizării și totul trebuie să iasă așa cum vrei? Nu de alta dar că mai sunt 3 persoane cu tine. Exact de data aceasta nu a ieșit totul cum trebuia. Alina și Stephen s-au răzgândit în privința nopții în deșert și au decis să exploreze orașul (au fost foarte inspirați) iar cel care a avut cel mai mult de suferit a fost Mihai.

Autenticul și surprizele nu au întârziat să apară de cum am ajuns în buricul târgului.. Mihai era deja iritat maxim și eu încercam să văd partea bună a lucrurilor, hai că nu e chiar așa de rău pe cât pare.Până la urmă a fost chiar funny :)).

Credeam că o să îmi ”spăl” păcatul cu cele 2 zile în deșert dar planul de acasă nu a bătut deloc cu cel de la fața locului. Au fost 2 zile destul de lungi și obositoare.

Ultima zi totul a decurs normal, orașul fiind un mic labirint gata să fie descoperit cu un ultim episod de șoc și nervi la aeroport. Recunosc că au cea mai ciudată procedură de securitate dar cât timp călătorim,învățăm.

 

Itinerar:

Ziua I: Marrakech la ceas de seară

Ziua II & III: Marocul autentic – 2 zile în deșert

Ziua IV: Marrakech – mix de culori, arome și tradiții

Marrakech: sfaturi și cheltuieliLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *