Best in travel 2017

Anul 2017 a fost anul schimbărilor, multe schimbări care nu au ținut doar de mine și care mi-au ghidat pașii spre alte locuri și experiențe. Dar tot ce frumos de acum să vină.

Din motive personale am hotărât să plec definit din România și am decis să mă mut la Dublin, capitala Irlandei.

Irlanda mi-a deschis orizonturi noi din toate punctele de vedere: job, prieteni, activități și am avut parte de noi provocări, Au venit toate împachetate frumos și las în urmă momentul când mi-am luat un bilet doar dus cu un singur bagaj de cală.

Am cunoscut oameni frumoși care m-au ajutat să cresc din toate punctele de vedere și care persoana care m-au ajutat necondiționat.

Din perspectiva călătoriilor anul acesta a fost light. Am ajuns la Dublin la sfârșit de august iar mai toate ieșirile au fost relativ în zonă, total nouă pentru mine de altfel. Un întreg capitol despre Irlanda este în lucru,deci răbdare pentru țara veșnic verde.  

Început de decembrie ne-a prins pe urmele vasului titanic în Belfast. O tură de o zi în capitala Irlandei de Nord cu târg de Crăciun și Muzeul Titanic.

Surpriza vine ceva mai târziu când aflu că am câteva zile de concediu. Pun degetul pe hartă și trag cu ochiul pe site-ul de la Ryanair. Știu deja că vreau o destinație în tările calde așa iar Gran Canaria îmi face cu ochiul din prima. Concediu aprobat și biletul e cumpărat cât ai zice zâmbet călător. Las Palmas, soare, munte, toate sunt incluse în program.

Vă doresc un 2018 zâmbăreț și călător.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.