Gustul Greciei din 3 ingrediente

Perioada: 8-17 mai 2015                                                                                                                                            Participanți: eu, alți agenți de turism                                                                                                                               Puncte forte: Insula Zakynthos, Lefkada, Parga
Plecarea în Grecia a fost foarte așteptată și o adevărată surpriză. Deși relativ aproape de noi, nu avusesem ocazia să o vizitez. Gustul Greciei era la o aruncătură de băț și eram extrem de bucuroasă. Era o plecare în interes de serviciu cu plecarea din București. Ideea principală a fost vizitarea unităților de cazare pentru a le putea recomanda ulterior clienților.  Programul a fost creat pe ideea de a îmbina utilul cu plăcutul.
Am rămas plăcut impresionată de țara zeilor. Plaje, peisaje, apă turcoaz, istorie, toate fac din Grecia o destinație perfectă de vacanță. Îmi amintesc de filmul Mamma Mia și frumusețea peisajelor din film. Ceva asemănător aveam să am parte și eu.
3 ingrediente au dat gust Greciei, ingrediente care le recomand oricărui iubitor de frumos, de soare, de vitamina D și plaje.

1. Gustul Greciei în Insula Zakynthos

Navagio Beach

M-a fascinat de prima oară când am auzit că este casa broscuțelor țestoase iar când am văzut frumusețea plaja Navagio am știut ca e raiul. Soare, nisip, măslini, pește și multitudinea de nuanțe turcoaz a mării au fost ingredientele care au dat un adevărat gust vacanței. Pentru prima oară când am fost într-o fabrică de procesarea uleiului de măsline.

2. Lefkada

gustul Greciei

A fost a doua destinație grecească și mi s-a părut foarte boem și mai puțin aglomerat. Plajele la fel de frumoase, peștele la fel de bun și totuși locul e ceva aparte. Croaziera a fost tare binevenită și mi-a dat ocazia să explorez și alte câteva insule.

3. Parga

Parga

A fost ultima oprire a fost în în drum spre casă. Timpul alocat a fost relativ scurt dar am descoperit un orășel cu plaja pietruită și un castel cocoțat care domină marea și da orașului cu flori un aspect aparte. Vizita Castelului Venețian e un must pentru o priveliște asupra portului care te lasă gură cască iar casele colorate și străduțele înguste dau un aer boem orașului care te îndeamnă la o călătorie printre magazinele de suveniruri.

Itinerar:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.