Ziua II: Vancouver la pas!

Bună dimineața Vancouver gândisem eu cu chef de viață, asta până mi-am aruncat ochii pe fereastră să vad că plouă. Plouă mocănește și totul mi se pare foarte gri. Nici nu știu de unde să o iau din loc și cu ce să încep.
Mă trezesc la Vancouer Art Gallery, loc care nu știu de ce dar nu m-a impresionat absolut deloc. Intrare a fost 13,5 CAD / student dar efectiv mi s-a părut pierdere de vreme. Ori nu mă impresionează pe mine arta ori am eu o problemă.
Supărată că nu am văzut nimic pe gust mă îndrept spre Yaletown.
O oprire scurtă la Engine 374 Pavilion unde se găsește o locomotivă care a efectuat primul drum transcontinental în Vancouver în anul 1887. Intrarea e liberă.
Dacă ești în Yaletown nu ai cum să nu vizitezi și Granville Island.
Ca să ajungi la Granville Island trebuie să treci False Creek. Ai doua variante în condițiile în care ești pe jos: ori treci podul Granville Bridge ori folosești un aquabus.
Aquabus-ul e o chestie foarte mișto pe care nu am încercat-o până acum. E mic și rapid,cât ai zice brânză ești pe partea cealaltă. Biletul a fost 6 CAD dus-întors. Eu nu am mai folosit returul deoarece am vrut să mă plimb și am ocolit.
În Granville Island cel mai cunoscut loc e Granville Public Mark, o piață foarte mișto cu mâncare proaspătă, pește, sirop de arțar natural (yummy yummy).
 
Un mic secret din  piață: fructele de mare sunt delicioase! Cu stomacul plin pot să mă plimb și să continui False Creek Seawall Stoll.
Itinerar:


Abonează-te la poveşti, aventuri şi poftă de călătorit!

Dacă ţi-am atras atenţia şi ai râs pe săturate de peripeţiile mele sau crezi că ţi-a fost de folos articolul, abonează-te şi vei primi email cu cele mai recente ponturi, păţanii şi destinaţii. Un zâmbet pentru fiecare calatorie!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comment *
Name *
Email *
Website