Ziua III: Vancouver – Chinatown

Azi petrec mare parte din zi în Chinatown. Vizitasem o parte cu 2 zile în urmă (vezi aici) recunosc că Gastown și Chinatown e partea mea favorită de oraș până acum. Pe lângă Millenium Gate ce se mai poate vizita e Dr Sun Yat – Sen Classical Chinese Garden and Park, o oază de liniște în centru orașului. Intrarea costă 9 CAD/ student (mai multe detalii aici) și include vizitarea grădinii chinezești și un tur de aprox 45 minute în care se explică principiile de bază ale formațiunilor prezente și simbolistica acestora. Ploaia nu dă semne că se oprește.
Peste 50% din populația orașului Vancouver nu sunt vorbitori nativi de limbă engleză. Aici se găsește una dintre cele mai mari comunități de chinezi.
Ploaia nu se oprește sub nicio formă așa că mă îndrept spre Vancouver Science Museum aflat în Yaletown după care închei ziua.
Itinerar:
Citește alte postări asemănătoare:
Știi acel moment de glorie când ești în același loc ca și poza din ghidul
Mă trezesc cu un chef fantastic, o vreme superbă și un soare de îți vine
Bună dimineața Vancouver gândisem eu cu chef de viață, asta până mi-am aruncat ochii pe
Plec cu emoții la aeroport, îmi verifica a mia oară toate documentele și mă îndrept
Perioadă: 6-13 octombrie 2018 Participanți: solo Puncte forte: Vancouver, Grouse Mountains, Capilano Suspension Bridge, Whistler,


Abonează-te la poveşti, aventuri şi poftă de călătorit!

Dacă ţi-am atras atenţia şi ai râs pe săturate de peripeţiile mele sau crezi că ţi-a fost de folos articolul, abonează-te şi vei primi email cu cele mai recente ponturi, păţanii şi destinaţii. Un zâmbet pentru fiecare calatorie!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comment *
Name *
Email *
Website